THERE ARE SO MANY THINGS
TO CONSIDER

memories are everything, handle them with care

FAQ: Frequently Asked Questions

Ik heb een heel fijn appartementje gekocht in het mooie Merchtem (Vlaams-Brabant) en woon hier sinds de zomer van 2021 samen met mijn man. Ik ben dol verliefd op deze nieuwe woning en hoop hier ook zoveel mogelijk fijne mensen te kunnen ontvangen voor offertegesprekken op mijn nieuwe zetel. Bij deze: jullie zijn welkom!

De stijl van mijn fotografie is een weerspiegeling van mezelf: van mijn dromen, mijn voorkeur voor mooie esthetische dingen en kleine details, ik hou van kleine momenten en van het vastleggen van emoties.

Mijn fotografie is een visualisatie van mijn enthousiaste, optimistische persoonlijkheid en de manier waarop ik het leven ervaar. Je kan mijn fotografie het best beschrijven als romantisch, liefdevol, feeëriek, ongedwongen, dynamisch & ontroerend.

Ik fotografeer eender waar mijn passie en job mij heen kan brengen. Ik ben gek op nieuwe (maar ook impulsieve – last-minute) avonturen; reizen is een grote passie.

Mijn 1e buitenlandse huwelijksreportage vond plaats in San Diego, California (2015) en daarna fotografeerde ik een waanzinnig huwelijk in Dakar, Senegal (2016). Ik fotografeerde daarnaast ook talrijke huwelijken & gezinsportretten in Nederland, Frankrijk, Luxemburg, Italië, Portugal, Spanje, Marokko, Noorwegen, Oostenrijk, Zwitserland, Nepal, UK, Hawaii, India, Nepal tot zelfs in de Malediven.

Mijn werk brengt mij jaarlijks naar de meest waanzinnige plekken op deze planeet. Seriously: I couldn’t wish for a better life.

Ik fotografeerde mijn eerste huwelijk in 2013 en sindsdien ben ik nooit gestopt met het fotograferen van huwelijken en allerlei fotografie opdrachten als freelancer.

Intussen staan er +- 380 prachtige huwelijken op mijn netvlies gebrand. Ik wordt massa’s euforisch van deze prachtige dagen en vind het één van de meest veelzijdige en uitdagende jobs in de wereld.

Voor huwelijken werk ik op basis van het “first-come, first-served” principe. Er komen jaarlijks tientallen aanvragen binnen voor één specifieke huwelijksdatum. Voor huwelijken reken ik een voorschot aan van 700 € en voor familiereportages vraag ik een voorschot van 300 €. Daarnaast is een getekende overeenkomst noodzakelijk om jouw boeking te finaliseren.

Voor een volledige huwelijksreportage van 10-12u lever ik meestal zo’n 600 à 900 beelden af bewerkt in hoge resolutie. Bij alle andere reportages kan je rekenen op een 75 à 150 beelden gemiddeld per sessie. Alle beelden die de selectie voor mij halen, bewerk ik zorgvuldig en tot in de kleinste details om jullie het meest mooie, complete resultaat te kunnen afleveren. Het selecteren & bewerken van foto’s is een tijdrovend creatief proces. De finale oplevering van jullie huwelijksfoto’s mogen jullie verwachten zo’n 4 à 6 weken na jullie huwelijksdag. Bij alle andere type sessies is de finale oplevering te verwachten tussen de 2 à 4 weken.
(afhankelijk van het seizoen)

Meestal boeken koppels mij zo’n 12-18 maanden op voorhand. Veel hangt uiteraard af van de periode en de datum die jullie kiezen om te trouwen. Soms boeken koppels mij ook erg last minute – tot nog 2 à 3 maanden voor het huwelijk.

Neem zeker contact met me op zodra je plannen maakt of een fotograaf overweegt, ik informeer je meteen over mijn beschikbaarheden en help jullie graag verder. In 2024 – 2025 accepteer ik max. 15 huwelijksreportages per jaar. Huwelijksreportages of burgerlijke huwelijken zijn uiteraard ook steeds mogelijk te reserveren tijdens de week.

Stuur mij gerust een mail mocht je nog andere vragen in gedachten hebben voor mij.

JIJ DAAR!

There is no such thing as a stupid question.
I would love to hear from you!

BESCHIKBAAR IN DE BENELUX & INTERNATIONAAL