THERE ARE SO MANY THINGS TO CONSIDER

memories are everything,

handle them with care

Ik heb een heel fijn appartementje gekocht in het mooie Merchtem (Vlaams-Brabant) en woon hier sinds de zomer van 2021 samen met mijn snoes.
Ik ben dol verliefd op deze nieuwe woning en hoop hier ook zoveel mogelijk fijne mensen te kunnen ontvangen voor offertegesprekken op mijn nieuwe zetel. Bij deze: jullie zijn welkom!

Waar woon jij?

De stijl van mijn fotografie is een weerspiegeling van mezelf, mijn dromen, mijn oog voor esthetiek en details en mijn gevoel voor kleine momenten & emoties. Mijn fotografie is een visualisatie van mijn enthousiaste, optimistische persoonlijkheid en de manier waarop ik het leven ervaar. Je kan mijn fotografie het best beschrijven als romantisch, liefdevol, creatief, speels & ontroerend.

Hoe zou jij jouw fotografie stijl omschrijven?

HELL YEAH. Ik fotografeer eender waar mijn passie en job mij heen kan brengen. Ik ben gek op nieuwe (maar ook impulsieve - last-minute) avonturen want reizen is één van mijn grootste passies. Mijn 1e buitenlandse huwelijksreportage vond plaats in San Diego, California (2015) en daarna fotografeerde ik een waanzinnig huwelijk in Dakar, Senegal (2016). Ik fotografeerde daarnaast ook nog huwelijken & gezinsreportages in Frankrijk, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, UK, Hawaii tot zelfs in India & de Malediven. Mijn werk brengt mij jaarlijks naar de meest waanzinnige plekken op deze planeet. Seriously: I couldn't wish for a better life.

Shoot jij ook koppelreportages, familie shoots & huwelijken in het buitenland?

Hoelang fotografeer jij al huwelijken?

Ik fotografeerde mijn eerste huwelijk in 2013 en sindsdien ben ik nooit gestopt met het fotograferen van huwelijken. Intussen staan er +- 300 prachtige huwelijken op mijn netvlies gebrand. Ik wordt massa's euforisch van dit soort prachtige dagen en vind het één van de allerfijnste en meest uitdagende jobs in de wereld.

Voor huwelijken werk ik op basis van het "first-come, first-served" principe.
Er komen jaarlijks tientallen aanvragen binnen voor één specifieke huwelijksdatum. Voor huwelijken reken ik een voorschot aan van 700€ en voor familiereportages vraag ik 300€. Daarnaast is een getekende overeenkomst noodzakelijk om jouw boeking te finaliseren.

Op welke manier kunnen wij jou boeken?

Voor een volledige huwelijksreportage van 12u lever ik meestal zo'n
600-700 beelden af bewerkt in hoge resolutie. Alle beelden die de selectie voor mij halen, bewerk ik zorgvuldig en tot in de details om jullie het meest mooie resultaat te kunnen afleveren. Het selecteren & bewerken van foto's is een tijdrovend proces. De finale oplevering van jullie huwelijksfoto's mogen jullie verwachten zo'n 6 à 8 weken na jullie huwelijksdag (afhankelijk van het seizoen).


Hoeveel huwelijksfoto's mogen wij zo verwachten en wanneer ontvangen wij deze?

Hoe lang op voorhand moeten wij jou als huwelijksfotografe reserveren?

Meestal boeken koppels mij zo'n 12-18 maanden op voorhand. Veel hangt uiteraard af van de periode & de datum die jullie kiezen om te trouwen. Soms boeken koppels mij ook erg last minute - het hangt er een beetje vanaf. Neem zeker contact op en vraag naar mijn beschikbaarheden en reis-periodes.

Vanaf 2022 boek ik slechts twee huwelijksreportages per maand en accepteer ik max. 15 huwelijksreportages per jaar. Huwelijksreportages zijn ook mogelijk te reserveren tijdens de week.

Stuur mij gerust een mail mocht je nog andere vragen in gedachten hebben voor mij.

BESCHIKBAAR in BELGIË & INTERNATIONAAL

e-mail

JIJ DAAR!

hannelore.haemers@gmail.com


There is no such thing as a stupid question.

I would love to hear from you!